Обадете ни се +359 877 56 0770

Лазерни процедури

Лазерен Карбонов пилинг

Карбонов пилинг или познат още като „Холивудски пилинг“ се осъществява с първоначално нанасяне на медицински карбон (активен въглен) по кожата на лицето. Той достига до трудно достъпни места – разширените пори. Върху нанесения слой се минава с лазерен лъч, който води до загряване и деструкция на карбоновите частици на повърхността на кожата и в порите. 

Процедурата е отлична терапия на акне, разширени пори, упорити пигментации, неравен тен, повърхностни бръчки.

Подлагането на карбонов пилинг спомага намаляването на първоначалните белези на стареене на кожата.

 

Какви са резултатите, които се постигат?

-  незабавно минимализиране на разширените пори;

- редукция на мастната продукция;

- увеличаване растежа на млада съединителна тъкан;

– ексфолиране на повърхността на кожата;

– корекция на повърхностните мимически бръчки и малките дефекти;

– лифтинг ефект.

 

При пациенти, които нямат проблем с кожата процедурата също може да се приложи. Тя е изключително подходяща ако имате нужда от незабавно освежаване на външността. Може да се прилага както на жени, така и на мъже.

В Холивуд се препоръчва “от уста на уста” карбонов пилинг непосредствено преди появата на „червения килим“.

 Какво се случва по време и след процедурата карбонов пилинг?

Усещането по време на процедурата е затопляне, без то да предизвиква дискомфорт и болка. Веднага след нея кожата е леко зачервена, като това зачервяване преминава в рамките на няколко часа. Няколко дни след интервенцията  е възможно да се появи леко излющване на повърхностния слой на кожата.

Колко процедури карбонов пилинг са нужни и кога?

Препоръчват се 3-6 до 8 процедури през 2-3 седмици.

Стилистите съветват подлагане на карбонов пилинг преди важно събитие за подобряване на тонуса интекстурата на кожата.

Лазерно подмладяване на кожата

Подмладяването с лазер е иновативен метод за бързо и ефективно подобряване на състоянието на кожата. Неговата уникалност е, че задейства, активира и съживява едновременно дълбоките и повърхностни слоеве на дермата, без да нарушава цялостта на покритието на кожата и довежда до ясни и видими дълготрайни резултати.

За разлика от повечето естетични машини, нашата апаратура разполага със специално разбработена програма за лазерно подмладяване, която управлява и настройва силата и дълбочината на третиране през цялото време, като по-този начин Ви гарантира максимални резултати.

Ефектът от процедурата е видим непосредствено след нейния край и постоянно нараства през следващите дни, като пикът настъпва около 10 дни след самата процедура. През този период кожата постоянно се регенерира и подмладява в следствие на третирането с лазера.

Клиенти, които веднъж са се подложили на процедурата лазерно подмладяване я припознават като любима своя разкрасителна процедура, която им осигурява младежка, чиста и сияйна кожа.

 

Лазерно премахване на пигментни петна

Пигментацията (появата на пигментни петна) е оттенък  или оцветяване, дължащо се на съдържащия се в кожата пигмент меланин. Колкото повече е той – толкова по-тъмна е кожата.

Освен расовия и етническия фактор, изработването и натрупването на това естествено вещество зависи от множество вътрешни и външни причини като хормонален фон, вродени или възрастови изменения на кожата, локална или обща употреба на някои лекарствени средства, травми, различни заболявания, слънчева активност или допълнително ултравиолетово облъчване.

Нарушението в равномерността в разпределението на меланина в кожата се нарича деспигментация. Причини за такива състояния най-често са слънчевите изгаряния, бременност, вродените плоски пигментации тип „кафе с мляко”, възрастови изменения на кожата с ограничени пигментни петна.

 

Kакво представлява процедурата?

Принципите за отстраняване на хиперпигментите (пигментни петна) наподобява  отстраняването на татуировките, тъй като хиперпигментацията на кожата е един вид естествен биотатуаж. Меланинът ефективно поглъща лазерните импулси с дължина на вълната 532 nm. Понякога за разрушаването му се използва и инфрачервеното излъчване с дължина на вълната 1064 nm.

Какво се случва по време на процедурата и колко дълго трае тя?

По време на процедурата цветът на пигментацията се засилва и в зоната на лазерното въздействие се забелязва лек оток, понякога и кръвонасядания. В продължение на около седмица пигментацията постепенно изсветлява. По време на процедурата не се налага обезболяване.Времетраенето е в зависимост от големината на участъка, който се лекува. При ограничени пигментни петна обработката трае няколко секунди, при обработване на цяло лице, за отстраняване на дифузни пигментации процедурата продължава около 30 минути.

Колко процедури са необходими?

Обичайно за отстраняването на ограничено пигментно петно са достатъчни около 2-3 процедури. За отстраняване на дифузни пигментации (множество пигментни петна) са необходими 5-6 процедури като се  обработва цялото лице

Трябва ли да се полагат по специални грижи след процедурата?

Непосредствено след процедурата се прилагат подхранващи кремове. Нанасяне на грим се допуска веднага след процедурата. По време на курса от процедури задължително условие е използването на слънцезащитни продукти.

Успешния курс за отстраняване на хиперпигментация на лицето не изключва появата на рецидиви затова е необходимо третираната зона да се пази изключително много.

Лазерно премахване на татуировки

Кои татуировки подлежат на премахване и всички цветове ли могат да бъдат заличени?

Всички видове татуировки и цветове – професионални и непрофесионални, перманентен грим и травматични татуировки могат да бъдат премахнати. Лазера се настройва на излъчване с дължина на вълната от 1064 nm и се третират желаните участъци.

Какво се случва по време на пруировки –оцедурата?

При лазерното третиране на татуировките оцветителите поглъщат импулсите много по-силно, отколкото околните елементи на кожата. При поглъщането на лазерните импулси гранулите на оцветителите се взривяват, в резултат на което се образуват голямо количество малки частици, които безпрепятствено преминават в лимфните съдове и се отделят от организма по естествен път.

Какво да очакваме след процедурата?

Реакцията, която наблюдаваме, при татуировки с тъмни бои е мигновено изсветляване на рисунката, а кожата наподобява „лимонена кора“. След кратко време цветът отново се възстановява дори засилва, обработената зона е с лек оток и зачервяване около самата татуировка. При обработка на татуировка с червена или зелена боя, кожата не се зачервява толкова много.

Достатъчна ли е една процедура?

Татуировките не се обезцветяват с една процедура. При всяка процедура оцветителите реагират послойно – от най-повърхностния към по-дълбоко разположените и постепенно цветът на татуировката изсветлява. Броят на процедурите зависи от качеството на оцветителя, от начините на нанасянето му, от дълбочината и плътността му в кожата.

Премахване на татуировки – интервал между процедурите?

Времето необходимо за резорбиране и изхвърляне на раздробените частици пигмент е между 3 и 6 седмици, в зависимост от цветовете и местоположението на татуировката, това определя и интервала между самите процедурите.

Лазерна епилация

Ценоразпис:

Лазерни процедури за лице

Copyright 2023 © InForceBG all rights reserved

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина