fbpx
bg-about-us

Защо InForce?

Наша основна мисия е да допринесем за постигането на вашите лични цели като предложим истински професионализъм и приятелско отношение!

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО

Екипът на InForce e съставен от доказани експерти, вдъхновяващи инструктори и високо квалифициран персонал. Уникалната ни методология на преподаване предоставя възможност за индивидуално усъвършенстване на всеки трениращ.

ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И КОРЕКТНОСТ

Искреното приятелско отношение и морална подкрепа стоят в основите на нашата организация. В семейството на InForce всеки може да открие разбиране, добри идеи за развитие на пълния си потенциал и постигане на собствените си цели.

МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ

Брандът InForce се развива успешно в Европа и Северна Америка благодарение на всеотдайната и неуморна работа на целия ни екип. Вярвайки в силата на градивната критика и личностното самоусъвършенстване, ние си поставяме все по-високи цели със всеки изминал ден.

ФАКТИ

2727

Последователи

9

Инструктори

1

Локации

13

Класове

асен кехайов
“Умението да защитиш себе си и своите близки е дълг на всеки от нас!”
Асен Кехайов “Сенси” – Крав Мага

НАШАТА ИСТОРИЯ

Организацията InForce е създадена през 2015 година в Далас, САЩ от Асен Кехайов (Главен Инструктор по Крав Мага и Директор на Krav Maga Global (KMG) България). InForce отваря врати за пръв път в София, България през март 2017 година на ул. Брегалница 66. През октомври 2017 InForce се мести на ул. Цар Симеон 280, ет.4, където се помещаваше до май 2019. Днес може да я откриете на по-голяма и преспективна локация – пл. Преображение 1, кв. Света Троица. От март 2017 до август 2018 InForce се развива в две основни направления – InForce Dance Move (обединяващо класовете в танцовата зала) и InForce KravMaga (обединяващо класовете в бойната зала). От август 2018 те се обединяват под името InForceBG. Брандът на InForce бързо набира популярност и три години повече от 2000 клиенти посещават залата.

За поръчки!
X