Самоотбрана за деца

По време на развитието и разпрострaнението на Krav Maga в България, възниква и необходимостта тази система да бъде преподавана също на деца и тийнейджъри. Krav Maga за деца и тийнейджъри е практическа система за самозащита на високо ниво. Изцяло насочена към ситуации, в които децата могат да се натъкнат в ежедневието си. Това включва, както конфликти между децата и връстниците им, така и ситуация между дете и възрастен.

 

Системата за деца InForce Krav Maga се състои от реални техники за самозащита. Те са ефективни не само срещу побойници, но и срещу всички възрастни нападатели. Едновременно с това Krav Maga учи децата кога е и кога не е подходящо използването на тези техники.

 

Системата включва решения на най-характерните за всяка възрастова група конфликти или агресивни ситуации. Децата се учат как да отбягват или предотвратяват тези конфликти. Но в случаите, когато агресорът установява физически контакт, те изучават техники за предпазване от шамари, удари, ритници, дърпане за блузата, хващане за врата, задушаване. И как да се справят със ситуация, в която някой се опитва да ги повали на земята. Също така учат ключови умения, като падане и търкаляне, които ще им помогнат да се измъкнат невредими от падания, независимо дали са от статично положение (стоене) или в движение (ходене, бягане, каране на кънки, колоездене и др.)

График

Понеделник – 19:00 ч

Сряда – 19:00 ч

Procedures

Таекуон - До за деца
Танцова работилница за деца
Fitness

At FitSpot DC, we teach functional movements with emphasis on technique, progression, and efficiency. Our belief is that while FitSpot isn’t for everyone, anyone can do FitSpot.

FitSpot

Making the decision to join a gym is a great first step towards improving your health and quality of life. At ShapeForce, we are here to help make your gym experience fun, effective and easy.

Инструктор

Asen-KMG-BG-new

Асен Кехайов

People Say

It should go without saying that designers, now more than ever, have to design with a mobile-first mentality.
Kate Doe
Trainer