Степ Аеробика

Степ аеробиката е кардио тренировка, която се основава на прости хореографски движения върху специална платформа. Степ аеробиката е много популярен клас в груповите класове поради ефективното и същевременно нежно натоварване на ставите.

И така, степ аеробиката обикновено се състои от набор от основни стъпки, свързани в комбинирани връзки. Нивото на трудност на стъпките и връзките зависи от конкретния урок. Обучението е придружено от ритмична музика и се провежда с бързи темпове. За класове се използват специални пластмасови платформи с нехлъзгаща се повърхност. Тези платформи се наричат „степове“ (от англ. stepper) и те добавят по-голямо натоварване по време на тренировката за по-ефективно горене на калории. Освен основни стъпки от степ аеробиката, могат да се добавят и стъпки, и елементи от класическата (земна) аеробика с леки танцувални нотки 😉

Един урок се състои от загрявка от 8-10 минути, ниско интензивна част, която плавно преминава към восоко интензивната част. След това има упражнения за отделни мускулни групи, които ще се изпълняват с помоща на гири, ластици или собствена тежест за укрепване на мускулатурата. След това завършва с разтягане за отпускане на натоварилите се мускули.

График

Понеделник – 20:00 ч

Сряда – 20:00 ч

Подобни класове

Таекуон - До за деца
Steel Training
Fitness

At FitSpot DC, we teach functional movements with emphasis on technique, progression, and efficiency. Our belief is that while FitSpot isn’t for everyone, anyone can do FitSpot.

FitSpot

Making the decision to join a gym is a great first step towards improving your health and quality of life. At ShapeForce, we are here to help make your gym experience fun, effective and easy.

Инструктор

008A3642

Даниела Лепоева

People Say

It should go without saying that designers, now more than ever, have to design with a mobile-first mentality.
Kate Doe
Trainer