Стречинг

Какво е стречинг? Стречингът представлява специфични упражнения за разтягане на мускулите и прилежащите тъкани – сухожилия, лигаменти, съединителна тъкан, периферни нерви. Той носи множество ползи за организма, като най-популярните са, че прави мускулите по-гъвкави, силни и здрави. Тази гъвкавост помага да се запази обема на движение в ставите. Без нея мускулите се съкращават и схващат. Когато имаме нужда да изпълним определено движение, те са слаби и неспособни да се разгънат докрай. Това носи риск от болки в ставите, пренапрежение и увреждане на мускулните влакна. По-еластичният мускул е по-малко податлив към травми. Освен това, разтягането подобрява кръвообращението и доставката на кислород и хранителни вещества към мускулите. За това е необходимо да разтягаме мускулите след тренировка. Освен това е прекрасен начин да започнем деня. За тези от Вас, които считат тренировката не само за начин за подобрение на фигурата, но и за част от балансирания и здравословен живот : заповядайте в спортен център InForce BG на едно приятно и ефективно спортно разтягане, което подобрява здравето и настроението.

График

Подобни класове

Пилатес
Йога
Fitness

At FitSpot DC, we teach functional movements with emphasis on technique, progression, and efficiency. Our belief is that while FitSpot isn’t for everyone, anyone can do FitSpot.

FitSpot

Making the decision to join a gym is a great first step towards improving your health and quality of life. At ShapeForce, we are here to help make your gym experience fun, effective and easy.

Инструктор

нети георгиева 2

Нети Георгиева

People Say

It should go without saying that designers, now more than ever, have to design with a mobile-first mentality.
Kate Doe
Trainer