Танцова работилница за деца

,,Хип-Хоп за деца“ е клас, който ще даде възможност на най-малките ни ученици да се запознаят с уличните танци. В този клас децата ще получат обучение в основите на хип-хопа! Класовете са съобразени с възраста на учениците, за да могат тренировките за тях да бъдат максимално полезни и същевременно забавни! Ако детето ви винаги е притежавало чувство за ритъм, обича хип-хоп танците и търси среда, в която да се развива, то това е правилния за него клас! Защо Хип-Хоп танци? * Те създават стабилна основа, която ще ви бъде полезна ако се занимавате с какъвто и да е друг стил. * Учат на дисциплина и отговорност към себе си и екипа. * Дават възможности за самоизразяване и импровизация. * Развиват двигателните умения, координацията, музикалността и баланса. * Възпитават на любов към музиката и изкуството. * Изграждат самочувствие и самоувереност в танцьора.

 

Съвременните /модерни/ танци, съчетават в себе си различни танцови стилове като класически и модерен балет. На базата на съвременна популярна музика се изграждат хореографии, подходящи както за момичета, така и за момчета от различни възрастови групи. Различните танцови техники дават възможност на децата да оформят своя усет за ритъм и динамика, да развиват двигателната си култура, и заедно с това своя творчески дух и въображение. Освен разкриване на индивидуалните качества на детето, модерните танци дават възможност за обогатяване на социалната комуникация и развитие на уменията на децата за работа в група. Спортуването е много важно за всяка една възраст от развитието на човека. Спортът развива много качества в децата. Допринася за тяхното емоционално, физическо, социално, психологическо, дисциплинарно, морално и професионално развитие. Какъв по-добър начин за спорт от това, децата ви да танцуват?

График

Подобни класове

Таекуон - До за деца
Самоотбрана за деца
Fitness

At FitSpot DC, we teach functional movements with emphasis on technique, progression, and efficiency. Our belief is that while FitSpot isn’t for everyone, anyone can do FitSpot.

FitSpot

Making the decision to join a gym is a great first step towards improving your health and quality of life. At ShapeForce, we are here to help make your gym experience fun, effective and easy.

Инструктор

received_821690701536760

Виктория Бояджиева

People Say

It should go without saying that designers, now more than ever, have to design with a mobile-first mentality.
Kate Doe
Trainer