Warning: The magic method Merlin_Logger::__wakeup() must have public visibility in /home/inforceb/public_html/wp-content/themes/greenture/demo-import/includes/class-merlin-logger.php on line 194
Инструкторска сертификация - InForce BG
Обадете ни се +359 877 56 0770

Инструкторска сертификация

Jumple Training Academy

Jumple by Aerower е вид групова тренировка, която работи комплексно върху цялото тяло. Ползите са многобройни, като най-отличителни могат да се отбележат. Укрепват мускулно-скелетната система, значително подобряват работата на лимфната система, увеличават дихателния капацитет, ускоряват метаболизма, укрепват мускулите и сърцето, подобряват координацията и баланса, дават тонус и енергия, подобрява съня, и още много други позитиви за тялото. Jumple класовете протичат в 4 етапа, плавно свързани помежду си за по-голям физически и психически комфорт.  И тъй като музиката е нещо, което свързва най-различни хора, класовете протичат с изключително зареждащ музикален съпровод. Дава Ви нужния тласък да дадете максимума от себе си по време на класа.

Преимуществата на груповите спортни занимания акцентират на по-голямата си мотивираща сила; Вие сте сред хора, които имат същите цели като Вашите и създавате нови и интересни контакти. Когато сте в групов клас по Jumple, можете да усетите прилива на  енергията и зареждането от останалите участници, да споделяте емоциите си заедно и така да постигате по-добри и дълготрайни резултати. Остава Ви само тежката задача да се забавлявате щуро, докато с лекота изгаряте мазнини.

Нашите инструктори, имат възможността да практикуват програмата Jumple,  във всеки един фитнес, зала за групови занимания. Или дори навън в парка, благодарение на най-иновативните обувки за скачане Jumper1 by Aerower.

Инструкторската сертификация протича в два дни, като практика и теория. Всеки желаещ да стане Jumple инструктор е длъжен да притежава първоначален сертификат по Аеробика, или еквивалент – диплом за танцово образoвание.

,,Jumple by Aerower‘‘ сертификация в България се провежда 2 пъти годишно – в началото на година и в края. Треньорите, обучаващи новите инструктори са доказани имена в бранша със скачащи обувки. Някой от тях имат повече от 20 години професионален опит. Най-често обучението за България се извършва от директора и създател на програмата ,,Jumle by Aerower‘‘– Мерс Себастия.

Програмата Jumple by Aerower, има много иновативни функции и предимства за упражненията свързани със отскок и скок, в световен мащаб.Съчетанието между безопасността и високо качество на обувките Jumper1, съставя перфектната формула за забавни, мотивиращи и продуктивни фитнес класове за вашата зала.

След като преминете обучението и успешно преминете теоретичните и практическите тестове, Вие ще получите своя Сертификат за Jumple Instructor by Aerower. Той Ви дава достъп до регистрация общността на Jumple – портал, в който ще можете да се възползвате от редица преимущества, които да ви отведат до следващо ниво, продължавайки да практикувате. Да подобрите техниката и уменията си инструктор и да продължите да разширявате знанията си. В съдържанието на портала ще получите информация за класове, музика, хореография, обучителни и теоретични материали и др. за всяка от специалностите, по които сте сертифицирани.

От втората година, автоматично ще се подновява,Вашия инструкторски сертификат. Ще имате достъп до отстъпки на марката и рекламни материали, необходими за Вашите класове. Също така можете да получите достъп и до Jumple Planet, сайт, в който може да откриете локации на Jumple класове и инструктори.

Ако Вашата цел е да продължите да израствате, ние ще Ви помогнем с постигането и̒. Можете да качвате класовете си в интернет, да представяте вашата работа, да ни разказвате за преживяванията и опита си… Така заедно ще успеем да се надграждаме и растем.

Welcom to the jungle and have a nice jump!

Team Aerower® Bulgaria

Copyright 2023 © InForceBG all rights reserved

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина