Професионален Опит : 8 години

Асен Кехайов започва да се занимава с бойни спортове и самоотбрана на седем годишна възраст. През 2010г. той се включва активно в тренировки по Крав Мага – система за самоотбрана, създадена от израелските специални части, като не след дълго е избран за помощник-инструктор в най-голямата по това време школа в България. През 2012-2013г. Асен взима участие в редица международни курсове, като защитава всеки един с пълно отличие.  На 16 март 2013г. става един от първите лицензирани български инструктори, сертифицирани от Световната Крав Мага Организация.

През втората половина на 2013г. Кехайов е поканен да преподава в една от най-престижните Крав Мага школи в света “Impact Self-Defense”, Сан Диего, Калифорния, където лично обучава членове от специални подразделения на американските служби за сигурност. През 2015г. Асен получава официална препоръка за заслугите си като инструктор от Командир на Военноморските Сили на САЩ – Юджийн Бейли.

Кехайов е първият българин, удостоен с ранг Експерт към най-голямата Крав Мага организация в света – Крав Мага Глобал (КМГ). В края на 2015г. правителството на Съединените Американски Щати обявява Асен за Международен Професионалист с Изключителни  Умения и го насърчава да развива своя верига спортни зали, като му предлага американско гражданство. Същата година, младият българин открива първата спортна зала със своя бранд „InForce“ в Далас, Тексас. Асен тренира под прякото ръководство на Еял Янилов (носител на най-високия Крав Мага ранг в света – Мастър 3) и е предложен лично от него за един от първите членове на Националния КМГ Инструкторски Комитет в САЩ.

На 25-годишна възраст, Асен Кехайов поставя въпроса за развитието на Крав Мага в родината си и в края на 2016г. е избран за Директор на Световната Крав Мага Организация в България.  Обединявайки голяма част от лицензираните инструктори в страната, той създава „InForce България“. Брандът бързо се превръща в притегателен център за професионални спортисти и инструктори в две основни направления – изкуства и бойни спортове. Основната кауза на Кехайов е подобряване нивото на сигурност на всеки български гражданин чрез информационни кампании, безплатни обучения, семинари, уъркшопи и доброволчески мероприятия.

Training Experience
General Instructor Course
2013г. Атина-София
Training Skills
  • Крав Мага 96 %
  • Бокс 92 %
  • Кик-бокс 87 %
  • Тактическа Стрелба 91 %
  • Боравене с Хладно Оръжие 90 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Здравейте, казвам се Нети Георгиева и от няколко години активно се занимавам с групови тренировки. Инструктор съм в няколко стила, но в InForce преподавам Kangoo Jumps. Спорта за мен не е само работа, а начин на живот, забавление, презареждане и огромно удоволствие. Усмивките на лицата на моите клиенти ми дават енергията, от която се нуждая.... Момичета захвърлете високите токчета и заповядайте на една разбиваща тренировка по Kangoo Jumps тренировката прилича на танц, тъй като стъпките се наслагват една след друга и след тяхното комбиниране в края на основната част се получава хореография от движения, изпълнявана под звуците на музикални ремикси. Всяка една от Kangoo обувка  тежи по 2 кг., което осигурява допълнително натоварване. Това прави тренировката по-ефективна, тъй като движенията на краката изискват повдигане на допълнителна тежест. Проучвания показват, че при една Kangoo Jumps тренировка се изгарят около 800 калории.
    Здравейте, казвам се Нели Георгиева. Занимавам се активно с йога от 3 години. Започнах да практикувам в най-трудния етап от моят живот. Резултатите не засъсняха- моето най- голямо отчаяние се превърна в най- големия дар. Заповядайте на практиките ми и ще разберете как да отключвате необикновения потенциал на тялото си и да настройвате ума си да прави същото. Ще ви покажа как да подобрите или да възвърнете здравето и цялостта на ума и тялото си.Заедно ще работим да станем по- гъвкави, по- стройни,  по- малко стресирани, по- спокойни и весели. Йога не е краткотрайна модна тенденция. Тя е донесла здраве и умствено спокойствие на милиони хора. Може да стори същото и с вас. Стара латинска поговорка гласи „Здрав дух в здраво тяло” – направете си това добро.
      Ивайло Христов има интерес към бойните изкуства от малък. През 2000г, когато е на 8 години започва да тренира в клуб "Сердика" под вещото ръководство на Йордан Филев - пряк ученик на майстор Ким. Защитавайки успешно ученическите степени през годините и развивайки своите умения, през 2008г, едва на 16 годишна възраст се явява на изпит за I-ви дан. Когато навършва 18 години става помощник инструктор в клуба. Участва в различни активности - клубни, регионални и републикански състезания - като състезател и дори съдия, семинари с майстор Ким, изпити за технически степени и др. След смъртта на Йордан Филев през 2011г помощник инструкторите трябва да подсигурят оцеляването на клуба. Следващите години са тежки, но с упоритост и усилия Ивайло успява да отвори своя школа по Таекуон - До за деца. Същевременно става инструктор в клуб "Сердика", преименуван на създателя си - "Йордан Филев". През 2017г установява контакт с майстор Борис Атанасов - президент на българският клон на Advanced Taekwon-Do International и започва да тренира при него. Само година по-късно се явява на изпит за II-ри дан, който издържа с пълно отличие. Ивайло е напълно мотивиран да продължи развитието не само на техническото си ниво, но и като инструктор. Основна цел в неговите занятия са да изгради дисциплина и силен характер у учениците си, да помогне за тяхното физическо, психическо и духовно развитие, както и да формира качества, които ще послужат на трениращите не само в залата, но и в живота. "За мен Таекуон – До е начин на живот. Тренировките може да са започнали в залата, но трениращите трябва да разберат, че те продължават и извън нея – в училище, навън на улицата, в работата, навсякъде. Затова наблягаме не само на ритниците, но и на философската част. Хората, които тренират Таекуон – До, бойни изкуства изобщо, трябва да са наясно, че по – трудната битка е не физическата, а менталната и духовната със себе си.