Професионален Опит : 8 години

Асен Кехайов започва да се занимава с бойни спортове и самоотбрана на седем годишна възраст. През 2010г. той се включва активно в тренировки по Крав Мага – система за самоотбрана, създадена от израелските специални части, като не след дълго е избран за помощник-инструктор в най-голямата по това време школа в България. През 2012-2013г. Асен взима участие в редица международни курсове, като защитава всеки един с пълно отличие.  На 16 март 2013г. става един от първите лицензирани български инструктори, сертифицирани от Световната Крав Мага Организация.

През втората половина на 2013г. Кехайов е поканен да преподава в една от най-престижните Крав Мага школи в света “Impact Self-Defense”, Сан Диего, Калифорния, където лично обучава членове от специални подразделения на американските служби за сигурност. През 2015г. Асен получава официална препоръка за заслугите си като инструктор от Командир на Военноморските Сили на САЩ – Юджийн Бейли.

Кехайов е първият българин, удостоен с ранг Експерт към най-голямата Крав Мага организация в света – Крав Мага Глобал (КМГ). В края на 2015г. правителството на Съединените Американски Щати обявява Асен за Международен Професионалист с Изключителни  Умения и го насърчава да развива своя верига спортни зали, като му предлага американско гражданство. Същата година, младият българин открива първата спортна зала със своя бранд „InForce“ в Далас, Тексас. Асен тренира под прякото ръководство на Еял Янилов (носител на най-високия Крав Мага ранг в света – Мастър 3) и е предложен лично от него за един от първите членове на Националния КМГ Инструкторски Комитет в САЩ.

На 25-годишна възраст, Асен Кехайов поставя въпроса за развитието на Крав Мага в родината си и в края на 2016г. е избран за Директор на Световната Крав Мага Организация в България.  Обединявайки голяма част от лицензираните инструктори в страната, той създава „InForce България“. Брандът бързо се превръща в притегателен център за професионални спортисти и инструктори в две основни направления – изкуства и бойни спортове. Основната кауза на Кехайов е подобряване нивото на сигурност на всеки български гражданин чрез информационни кампании, безплатни обучения, семинари, уъркшопи и доброволчески мероприятия.

Training Experience
General Instructor Course
2013г. Атина-София
Training Skills
  • Крав Мага 96 %
  • Бокс 92 %
  • Кик-бокс 87 %
  • Тактическа Стрелба 91 %
  • Боравене с Хладно Оръжие 90 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Казвам се Блага Бояджиева и се занимавам активно с йога от 5 години. Завърших Следдипломна квалификация "Треньор по йога" към Българската федерация по йога и Националната Спортна Академия. Йога за мен е начин на живот, време в което да навлезем навътре в себе си, да се усамотим със самите нас, път към здраве и спокойствие. В забързаното ежедневие е необходимо да намираме време за себе си, да работим за гъвкавостта на ума и тялото си, да наблюдаваме и анализираме ползите, които йога носи на физическо и психическо ниво. Здравословният начин на живот, природосъобразното хранене, живот без насилие, повече време за спорт, йога и усмивки са нещата, които следвам в живота и вярвам, че това е пътят към истинското щастие и хармония със себе си и с всичко около нас! Завършила съм Бакалавърска и Магистърска степен в Националната Спортна Академия. Имам Следдипломна квалификация за "Инструктор по Аеробика, Каланетика и Стречинг"
Участвала съм в Държавни първенства по йога и имам сребърни отличия. Любимият ми девиз е "Аз съм йога и всичко мога!" :) Заповядайте заедно да практикуваме йога, за да поддържаме гъвкаво и красиво тяло, бърз ум и да живеем по хармонично и щастливо!
    Здравейте, казвам се Нети Георгиева и от няколко години активно се занимавам с групови тренировки. Инструктор съм в няколко стила, но в InForce преподавам Kangoo Jumps. Спорта за мен не е само работа, а начин на живот, забавление, презареждане и огромно удоволствие. Усмивките на лицата на моите клиенти ми дават енергията, от която се нуждая.... Момичета захвърлете високите токчета и заповядайте на една разбиваща тренировка по Kangoo Jumps тренировката прилича на танц, тъй като стъпките се наслагват една след друга и след тяхното комбиниране в края на основната част се получава хореография от движения, изпълнявана под звуците на музикални ремикси. Всяка една от Kangoo обувка  тежи по 2 кг., което осигурява допълнително натоварване. Това прави тренировката по-ефективна, тъй като движенията на краката изискват повдигане на допълнителна тежест. Проучвания показват, че при една Kangoo Jumps тренировка се изгарят около 800 калории.
      Христо Рибаров е роден през 1997 година в София, България. През 2011 година започва активно да тренира айкидо в спортен клуб "Чоуа" под вещото ръководство на Александър Буюклиев - 4ти дан. Защитава първата си степен няколко месеца по-късно. В своята кариера, Ицо постига значителни резултати в своето развитие, като през декември месец 2016 година защитава 1во кю - кафяв колан. През тези 7 години той взима участие в множество семинари по айкидо, водени от Паоло Никола Коралини Шихан 7ми дан (най-високата степен за Европа) както и на сина му Франческо Коралини - 5ти дан. Редовно посещава лагери и семинари на Георги Зарков Сенсей - 5ти дан. Също така участва в инициативата на Георги Зарков - Мастър Клас (Master Class). Представлява съвкупност от тренировки, базирани на точно определена техника от различни захвати с цел перфектното усвояване и детайлно осъвършенстване. Паралелно с айкидо, Христо посещава семинари на Гиакомо Спартако Бертолети Шике по джу джицу.