Професионален опит : 5 години

Казвам се Блага Бояджиева и се занимавам активно с йога от 5 години. Завърших Следдипломна квалификация “Треньор по йога” към Българската федерация по йога и Националната Спортна Академия. Йога за мен е начин на живот, време в което да навлезем навътре в себе си, да се усамотим със самите нас, път към здраве и спокойствие. В забързаното ежедневие е необходимо да намираме време за себе си, да работим за гъвкавостта на ума и тялото си, да наблюдаваме и анализираме ползите, които йога носи на физическо и психическо ниво.
Здравословният начин на живот, природосъобразното хранене, живот без насилие, повече време за спорт, йога и усмивки са нещата, които следвам в живота и вярвам, че това е пътят към истинското щастие и хармония със себе си и с всичко около нас!
Завършила съм Бакалавърска и Магистърска степен в Националната Спортна Академия. Имам Следдипломна квалификация за “Инструктор по Аеробика, Каланетика и Стречинг”
Участвала съм в Държавни първенства по йога и имам сребърни отличия. Любимият ми девиз е “Аз съм йога и всичко мога!” 🙂
Заповядайте заедно да практикуваме йога, за да поддържаме гъвкаво и красиво тяло, бърз ум и да живеем по хармонично и щастливо!

Training Skills
  • Аеробика 98 %
  • Стречинг 97 %
  • Йога 99 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Здравейте, казвам се Нели Георгиева. Занимавам се активно с йога от 3 години. Започнах да практикувам в най-трудния етап от моят живот. Резултатите не засъсняха- моето най- голямо отчаяние се превърна в най- големия дар. Заповядайте на практиките ми и ще разберете как да отключвате необикновения потенциал на тялото си и да настройвате ума си да прави същото. Ще ви покажа как да подобрите или да възвърнете здравето и цялостта на ума и тялото си.Заедно ще работим да станем по- гъвкави, по- стройни,  по- малко стресирани, по- спокойни и весели. Йога не е краткотрайна модна тенденция. Тя е донесла здраве и умствено спокойствие на милиони хора. Може да стори същото и с вас. Стара латинска поговорка гласи „Здрав дух в здраво тяло” – направете си това добро.
    Сенсей Петър Методиев е роден на 14. 11. 2000г. Завършил средното си образование в 1-во СУ "Пенчо Славейков" с изучаване на испански и английски език. Започва да тренира Айкидо през 2010 г. в детската група на Айкидо Клуб - Запад, под ръководството на Сенсей Димитър Динев, IV Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Запад”).На 20 Май 2018г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.Понастоящом учи в Нов български университет със специалност "Управление на бизнеса и предприемачеството".
      Асен Кехайов започва да се занимава с бойни спортове и самоотбрана на седем годишна възраст. През 2010г. той се включва активно в тренировки по Крав Мага – система за самоотбрана, създадена от израелските специални части, като не след дълго е избран за помощник-инструктор в най-голямата по това време школа в България. През 2012-2013г. Асен взима участие в редица международни курсове, като защитава всеки един с пълно отличие.  На 16 март 2013г. става един от първите лицензирани български инструктори, сертифицирани от Световната Крав Мага Организация. През втората половина на 2013г. Кехайов е поканен да преподава в една от най-престижните Крав Мага школи в света “Impact Self-Defense”, Сан Диего, Калифорния, където лично обучава членове от специални подразделения на американските служби за сигурност. През 2015г. Асен получава официална препоръка за заслугите си като инструктор от Командир на Военноморските Сили на САЩ - Юджийн Бейли. Кехайов е първият българин, удостоен с ранг Експерт към най-голямата Крав Мага организация в света - Крав Мага Глобал (КМГ). В края на 2015г. правителството на Съединените Американски Щати обявява Асен за Международен Професионалист с Изключителни  Умения и го насърчава да развива своя верига спортни зали, като му предлага американско гражданство. Същата година, младият българин открива първата спортна зала със своя бранд „InForce“ в Далас, Тексас. Асен тренира под прякото ръководство на Еял Янилов (носител на най-високия Крав Мага ранг в света – Мастър 3) и е предложен лично от него за един от първите членове на Националния КМГ Инструкторски Комитет в САЩ. На 25-годишна възраст, Асен Кехайов поставя въпроса за развитието на Крав Мага в родината си и в края на 2016г. е избран за Директор на Световната Крав Мага Организация в България.  Обединявайки голяма част от лицензираните инструктори в страната, той създава „InForce България“. Брандът бързо се превръща в притегателен център за професионални спортисти и инструктори в две основни направления – изкуства и бойни спортове. Основната кауза на Кехайов е подобряване нивото на сигурност на всеки български гражданин чрез информационни кампании, безплатни обучения, семинари, уъркшопи и доброволчески мероприятия.