Професионален Опит : 2 години

Родена съм в Стара Загора – градът на липите, и откакто се помня мечтата ми е да танцувам, спортувам и се забавлявам.

Най-сетне реших да я последвам и отскоро съм сертифициран инструктор по аеробика и каланетика според изискванията на ММС и Съюза по аеробика.

В момента водя часове по Сardio workout в СК «Актив-спорт» към БФА.

«Официалният» ми стаж е кратък, но повечето посетители на «Актив-спорт» ме познават от класовете, които съм водила по заместване, и особено тези по моята голяма страст – зумба-фитнес! Впрочем, много скоро предстои да получа лиценз и за ZIN.

Както споменах по-горе, завърших курса за инструктори по аеробика и каланетика към Центъра за следдипломна квалификация на НСА „В.Левски“. Благодарна съм за наученото на всички преподаватели, и особено на доц.Георги Сергиев и на Милена Търничкова, които водеха практическата ни подготовка.

През годините, като активно спортуваща, съм „попивала“ практически умения  от опитната Митя Митева-основател и собственик на „Актив-спорт“; една от харизматичните аеробик-фигури Бистра Вълкова; чаровната зумба-фитнес инструкторка Надежда Луджева; упоритата Лора Йончева, понастоящем и съдия по аеробика; таекуондистите братя Дечеви (Димитър, Емил и Борислав).

На последния Аеробик-фест, който се проведе на 18 март 2018 в многофункционалната зала на НСА, заех десето място и бях отличена като участника с най-дълъг стаж в надпреварата.

Training Experience
Митя Митева
основател и собственик на „Актив-спорт“
Лора Йончева
Бистра Вълкова
Training Skills
  • Аеробика 99 %
  • Кардио 97 %
  • Зумба-фитнес 97 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Сенсей Петър Методиев е роден на 14. 11. 2000г. Завършил средното си образование в 1-во СУ "Пенчо Славейков" с изучаване на испански и английски език. Започва да тренира Айкидо през 2010 г. в детската група на Айкидо Клуб - Запад, под ръководството на Сенсей Димитър Динев, IV Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Запад”).На 20 Май 2018г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.Понастоящом учи в Нов български университет със специалност "Управление на бизнеса и предприемачеството".
    Казвам се Блага Бояджиева и се занимавам активно с йога от 5 години. Завърших Следдипломна квалификация "Треньор по йога" към Българската федерация по йога и Националната Спортна Академия. Йога за мен е начин на живот, време в което да навлезем навътре в себе си, да се усамотим със самите нас, път към здраве и спокойствие. В забързаното ежедневие е необходимо да намираме време за себе си, да работим за гъвкавостта на ума и тялото си, да наблюдаваме и анализираме ползите, които йога носи на физическо и психическо ниво. Здравословният начин на живот, природосъобразното хранене, живот без насилие, повече време за спорт, йога и усмивки са нещата, които следвам в живота и вярвам, че това е пътят към истинското щастие и хармония със себе си и с всичко около нас! Завършила съм Бакалавърска и Магистърска степен в Националната Спортна Академия. Имам Следдипломна квалификация за "Инструктор по Аеробика, Каланетика и Стречинг"
    Участвала съм в Държавни първенства по йога и имам сребърни отличия. Любимият ми девиз е "Аз съм йога и всичко мога!" :) Заповядайте заедно да практикуваме йога, за да поддържаме гъвкаво и красиво тяло, бърз ум и да живеем по хармонично и щастливо!
      Здравейте, казвам се Нели Георгиева. Занимавам се активно с йога от 3 години. Започнах да практикувам в най-трудния етап от моят живот. Резултатите не засъсняха- моето най- голямо отчаяние се превърна в най- големия дар. Заповядайте на практиките ми и ще разберете как да отключвате необикновения потенциал на тялото си и да настройвате ума си да прави същото. Ще ви покажа как да подобрите или да възвърнете здравето и цялостта на ума и тялото си.Заедно ще работим да станем по- гъвкави, по- стройни,  по- малко стресирани, по- спокойни и весели. Йога не е краткотрайна модна тенденция. Тя е донесла здраве и умствено спокойствие на милиони хора. Може да стори същото и с вас. Стара латинска поговорка гласи „Здрав дух в здраво тяло” – направете си това добро.