:

Здравейте, казвам се Нети Георгиева и от няколко години активно се
занимавам с групови тренировки. Инструктор съм в няколко стила, но в
InForce преподавам Kangoo Jumps.
Спорта за мен не е само работа, а начин на живот, забавление, презареждане
и огромно удоволствие. Усмивките на лицата на моите клиенти ми дават
енергията, от която се нуждая….
Момичета захвърлете високите токчета и заповядайте на една разбиваща
тренировка по Kangoo Jumps
тренировката прилича на танц, тъй като стъпките се наслагват една след
друга и след тяхното комбиниране в края на основната част се получава
хореография от движения, изпълнявана под звуците на музикални ремикси.
Всяка една от Kangoo обувка  тежи по 2 кг., което осигурява допълнително
натоварване. Това прави тренировката по-ефективна, тъй като движенията на
краката изискват повдигане на допълнителна тежест. Проучвания показват, че
при една Kangoo Jumps тренировка се изгарят около 800 калории.

Training Skills
  • Канго Джъмпс 100 %
  • Аеробика 99 %
  • Steel Combat 100 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Асен Кехайов започва да се занимава с бойни спортове и самоотбрана на седем годишна възраст. През 2010г. той се включва активно в тренировки по Крав Мага – система за самоотбрана, създадена от израелските специални части, като не след дълго е избран за помощник-инструктор в най-голямата по това време школа в България. През 2012-2013г. Асен взима участие в редица международни курсове, като защитава всеки един с пълно отличие.  На 16 март 2013г. става един от първите лицензирани български инструктори, сертифицирани от Световната Крав Мага Организация. През втората половина на 2013г. Кехайов е поканен да преподава в една от най-престижните Крав Мага школи в света “Impact Self-Defense”, Сан Диего, Калифорния, където лично обучава членове от специални подразделения на американските служби за сигурност. През 2015г. Асен получава официална препоръка за заслугите си като инструктор от Командир на Военноморските Сили на САЩ - Юджийн Бейли. Кехайов е първият българин, удостоен с ранг Експерт към най-голямата Крав Мага организация в света - Крав Мага Глобал (КМГ). В края на 2015г. правителството на Съединените Американски Щати обявява Асен за Международен Професионалист с Изключителни  Умения и го насърчава да развива своя верига спортни зали, като му предлага американско гражданство. Същата година, младият българин открива първата спортна зала със своя бранд „InForce“ в Далас, Тексас. Асен тренира под прякото ръководство на Еял Янилов (носител на най-високия Крав Мага ранг в света – Мастър 3) и е предложен лично от него за един от първите членове на Националния КМГ Инструкторски Комитет в САЩ. На 25-годишна възраст, Асен Кехайов поставя въпроса за развитието на Крав Мага в родината си и в края на 2016г. е избран за Директор на Световната Крав Мага Организация в България.  Обединявайки голяма част от лицензираните инструктори в страната, той създава „InForce България“. Брандът бързо се превръща в притегателен център за професионални спортисти и инструктори в две основни направления – изкуства и бойни спортове. Основната кауза на Кехайов е подобряване нивото на сигурност на всеки български гражданин чрез информационни кампании, безплатни обучения, семинари, уъркшопи и доброволчески мероприятия.
Казвам се Блага Бояджиева и се занимавам активно с йога от 5 години. Завърших Следдипломна квалификация "Треньор по йога" към Българската федерация по йога и Националната Спортна Академия. Йога за мен е начин на живот, време в което да навлезем навътре в себе си, да се усамотим със самите нас, път към здраве и спокойствие. В забързаното ежедневие е необходимо да намираме време за себе си, да работим за гъвкавостта на ума и тялото си, да наблюдаваме и анализираме ползите, които йога носи на физическо и психическо ниво. Здравословният начин на живот, природосъобразното хранене, живот без насилие, повече време за спорт, йога и усмивки са нещата, които следвам в живота и вярвам, че това е пътят към истинското щастие и хармония със себе си и с всичко около нас! Завършила съм Бакалавърска и Магистърска степен в Националната Спортна Академия. Имам Следдипломна квалификация за "Инструктор по Аеробика, Каланетика и Стречинг"
Участвала съм в Държавни първенства по йога и имам сребърни отличия. Любимият ми девиз е "Аз съм йога и всичко мога!" :) Заповядайте заедно да практикуваме йога, за да поддържаме гъвкаво и красиво тяло, бърз ум и да живеем по хармонично и щастливо!
    Родена съм в Стара Загора – градът на липите, и откакто се помня мечтата ми е да танцувам, спортувам и се забавлявам. Най-сетне реших да я последвам и отскоро съм сертифициран инструктор по аеробика и каланетика според изискванията на ММС и Съюза по аеробика. В момента водя часове по Сardio workout в СК «Актив-спорт» към БФА. «Официалният» ми стаж е кратък, но повечето посетители на «Актив-спорт» ме познават от класовете, които съм водила по заместване, и особено тези по моята голяма страст - зумба-фитнес! Впрочем, много скоро предстои да получа лиценз и за ZIN. Както споменах по-горе, завърших курса за инструктори по аеробика и каланетика към Центъра за следдипломна квалификация на НСА „В.Левски“. Благодарна съм за наученото на всички преподаватели, и особено на доц.Георги Сергиев и на Милена Търничкова, които водеха практическата ни подготовка. През годините, като активно спортуваща, съм „попивала“ практически умения  от опитната Митя Митева-основател и собственик на „Актив-спорт“; една от харизматичните аеробик-фигури Бистра Вълкова; чаровната зумба-фитнес инструкторка Надежда Луджева; упоритата Лора Йончева, понастоящем и съдия по аеробика; таекуондистите братя Дечеви (Димитър, Емил и Борислав). На последния Аеробик-фест, който се проведе на 18 март 2018 в многофункционалната зала на НСА, заех десето място и бях отличена като участника с най-дълъг стаж в надпреварата.