fbpx

InForce BG

Блага Бояджиева

Казвам се Блага Бояджиева и се занимавам активно с йога от 5 години. Завърших Следдипломна квалификация “Треньор по йога” към Българската федерация по йога и Националната Спортна Академия. Йога за мен е начин на живот, време в което да навлезем навътре в себе си, да се усамотим със самите нас, път към здраве и спокойствие. В забързаното ежедневие е необходимо да намираме време за себе си, да работим за гъвкавостта на ума и тялото си, да наблюдаваме и анализираме ползите, които йога носи на физическо и психическо ниво.

Здравословният начин на живот, природосъобразното хранене, живот без насилие, повече време за спорт, йога и усмивки са нещата, които следвам в живота и вярвам, че това е пътят към истинското щастие и хармония със себе си и с всичко около нас!

Завършила съм Бакалавърска и Магистърска степен в Националната Спортна Академия. Имам Следдипломна квалификация за “Инструктор по Аеробика, Каланетика и Стречинг”

Участвала съм в Държавни първенства по йога и имам сребърни отличия. Любимият ми девиз е “Аз съм йога и всичко мога!” 🙂

Заповядайте заедно да практикуваме йога, за да поддържаме гъвкаво и красиво тяло, бърз ум и да живеем по хармонично и щастливо!

Визитка

Име:Блага Бояджиева

Професионален опит:6 години

0 %
Йога
0 %
Аеробика
0 %
Стречинг