fbpx

InForce BG

Каролина Кехайова

От 19 години се занимавам активно с народни танци. Започва професионалния си път през 2009г., когато е приета да учи в Национално училище по танцово изкуство. Завършва 2013г. с пълен успех, профил ,,Българска народна хореография. Непосредствено след това, започва работа като артист-балетист в Представителен ансамбъл на българската армия към Национална гвардейска част, и така до ден днешен.

През 2014г. поема едно голямо предизвикателство за нея и е приета да продължи образованието си в Югозападен университет ,,Неофит Рилски“ с профил ,,Съвременна хореография и балетна режисура“, но с голям хъс, през 2019г. завършва с отличие висшето си образование.  Вече повече от 11 години, танците са нейният начин на живот.

През 2018г. става управител на Спортен център ,,InForce BG’’, поема една много тежка задача, а именно да успее да създаде среда, различна от другите спортни зали, в която клиентите ни да се почувстват специални. Най-голямата и отговорна задача,  е създаването на екип от инструктори, които да бъдат съпричастни с нашата мисия! Но 2 години по-късно, целта е напълно осъществена и към днешна дата ,,InForce BG’’, разполага с невероятен екип, повече от 10 професионални инструктора, над 16 групови занимания и всеки ден допринасяме за доброто настроение на всеки един от нашите клиенти!

Kато лидер, в тренировките с обувки за скачане, през 2019г. екипът на ,,InForce BG’’ е официално одобрен за генерален представител на световния бранд ,,Aerower’’.  Преминавайки комплексно обучение в Италия, под ръководството на Мастър Трейнър:  Мерсе Себастия, Каролина Янакиева става първият Jumple инструктор за България. Организира маркетинг кампания за популяризиране на бранда и приобщава едни от най-големи спортни центрове в страната, асистирайки им при преминаваме към иновативната тренировъчна система ,,Jumple by Aerower”’. 

Визитка

Име:                 Каролина Кехайова

Професионален опит:   7 години