Aerower

Jumper1

A powerful evolution jump in fitness

Нов тип фитнес обувки за скачане за аматьори и професионалисти, хора с травми или възстановяващи се от наранявания, които обичат да бъдат активни и тренират подскачащи упражнения.

Пробвайте нещо ново! Устойчиви и надеждни обувки за скачане, които могат да се използват от всеки, навсякъде. Те са толкова лесни за използване, че няма да ви трябват повече от няколко секунди, за да започнете да скачате с тях, ще е като да ходите с обикновени обувки. Участвайте в тренировки на закрито, както и на открито, защото са проектирани с най-добрите материали.

Система за контрол на качеството, Aerower Quality ™, е уникална в света и тества надеждността на всяка отскачаща система (RS), една по една, според най-високите европейски стандарти за качество.

Всичко, за което трябва да се притеснявате, е да скачате, бягате и да се забавлявате! Предлагаме 2 години гаранция.

Системата за отскачане (RS) предлага на продукта прогресивен и стабилен отскок, който ви позволява да свикнете с тях по естествен и лесен начин. Благодарение на качеството на материалите, които използваме в нашите продукти, можете да скачате върху всяка повърхност с достатъчна стабилност и безопасност при сцепление.