Студио за лазерната епилация

Какво представлява лазерната епилация

Съвременната естетична медицина и козметика правят огромна крачка в постиженията си с въвеждането на лазерите. Това поставя началото и на най-съвременния метод за трайно обезкосмяване – лазерна епилация – бърз, траен и ефективен.

Като потребители ние познаваме единствено перфектния краен резултат от работата на диодния лазер, но нека разберем как работи той. Отстраняването на нежеланото окосмяване се осъществява чрез лазерни импулси, които атакуват пигмента на космения фоликул (меланина), разрушавайки го без да увреждат кожата. Диодният лазер се справя безпроблемно и с т. нар. “обърнати косми”, което гарантира безкомпромисен вид на кожата.

За постигане на трайна гладкост и запазването на този ефект във времето, препоръчваме пълен курс между 6 и 8 процедури, които се правят през 20-25 дена. След преминаване на целия курс епилация, се препоръчват поддържащи процедури. Те се извършват веднъж на 5-6 месеца.

Основни предимства на диодната лазерна епилация

‌Толерантна е към кожата; ‌Не се усеща болка - дори хора с нисък праг на болка, не усещат нищо; ‌Няма възстановителен период; ‌Позволява премахване на окосмяването дори и на най-чувствителните зони; ‌Не нарушава целостта на кожата; ‌Процедурата се извършва сравнително бързо; ‌Най-дълъг ефект в сравнение с всички други познати методи за обезкосмяване; ‌Прилага се по всяко време на годината.

Какво трябва да знаем

Избягва се посещение на солариум или плаж до 2 дни преди и след процедура; ‌В периода непосредствено след процедура се препоръчва използването на висок слънцезащитен фактор; ‌Не се препоръчват процедури по време на бременност и кърмене; ‌Не се препоръчват процедури при раздразнена или белеща се кожа, кожни заболявания; ‌При наличие на петна, татуировки, бенки, те се покриват с козметична лепенка и процедурата се извършва около тях.

Уверени в технологията

Промо цени

ЕПИЛАЦИЯ ЗА ЖЕНИ

Богат избор от услуги

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО

Виж услугите

ЕПИЛАЦИЯ ЗА МЪЖЕ

Богат избор от услуги

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина