Обадете ни се +359 877 56 0770
Awesome Image

СПОРТУВАЙ АКТИВНО

Защо InForceBG ?

Екипът на InForceBG e съставен от доказани експерти, вдъхновяващи инструктори и високо квалифициран персонал. Уникалната ни методология на преподаване предоставя възможност за индивидуално усъвършенстване на всеки трениращ.

Нашата мисия

Искреното приятелско отношение и морална подкрепа стоят в основите на нашата организация. В семейството на InForce всеки може да открие разбиране, добри идеи за развитие на пълния си потенциал и постигане на собствените си цели.

Международно признание

Брандът InForce се развива успешно в Европа и Северна Америка благодарение на всеотдайната и неуморна работа на целия ни екип. Вярвайки в силата на градивната критика и личностното самоусъвършенстване, ние си поставяме все по-високи цели с всеки изминал ден.

Сертификация

Jumple by Aerower сертификация в България се провежда 2 пъти годишно – в началото на година и в края. Треньорите, обучаващи новите инструктори са доказани имена в бранша със скачащи обувки. Някой от тях имат повече от 20 години професионален опит.РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Нов тип фитнес обувки за скачане за аматьори и професионалисти, хора с травми или възстановяващи се от наранявания, които обичат да бъдат активни и тренират подскачащи упражнения.

НАШАТА ЗЕЛЕНА АЛТЕРНАТИВА

Избягай от скучното си ежедневие...
ГРАФИК И РЕЗЕРВАЦИЯ СВЪРЖИ СЕ С НАС

Copyright 2023 © InForceBG all rights reserved