Обадете ни се +359 877 56 0770

Кръгова мобилност

Кръгова мобилност

Представяме ви най-новата програма на Zumba®️ Fitness - CIRCL Mobility™️, или кръгова мобилност. Според най-иновативните разбирания в областта на грижата за тялото и груповите фитнес занятия, вече не се работи по отделни мускулни групи, а се акцентира върху обема на движението. Тренировката „Мобилност“ представлява една сплав от мускулна сила, гъвкавост и самоконтрол на движението на всяка ставна група, а това от своя страна повлиява не само ставите, но и сухожилията и фасциите.
Тренировката включва:
• дишане и загряване на цялото тяло;
• основен комплекс от 4 отделни модула упражнения за всички ставни групи, изпълнявани във всяка посока по 3-4 пъти с прогресия на движенията;
• две-три последователни изпълнения на разучените вече модули /оттам и наименованието „Kръгова мобилност“ CIRCL Mobility™️/
• няколко упражнения за гъвкавост, представляващи най-често статичен стречинг
• финални движения и всичко това на фона на музика специално създадена за формата и включваща бинарни тонове за мозъчна релаксация от напрежението, за преодоляване на негативните ефекти от хроничния стрес на ежедневието.
На всеки месец и половина CIRCL Mobility™️ предоставя нов тридесет минутен комплекс от упражнения, което не позволява еднообразие и оттам механично изпълнение на упражненията.
С редовното изпълнение на упражненията от програмата „Кръгова мобилност“ постигаме усещане за лекота, подобряваме стойката, повишаваме обема на движение на опорно-двигателния апарат, постигаме възстановяване на психофизичното състояние след уморителна работна седмица.
Тренировката се провежда всяка неделя в 10:00 часа от Дора Симеонова – сертифициран инструктор по CIRCL Mobility™️

Дора Симеонова

Дора Симеонова

Инструктор

Зумба-фитнес, Аеробика, Каланетика, Кръгова мобилност

ВАШИТЕ ЦЕЛИ СА НАШАТА МИСИЯ

Спортен Център InForce BG
график и резервация класове

Copyright 2023 © InForceBG all rights reserved

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина