Обадете ни се +359 877 56 0770

Зумба

Зумба

Зумба е най-ефективната, иновативна и емоционална тренировка, предназначена за всички – тя е забавна, лесна, различна и ефективна. Това е курс по фитнес танци, който включва латино и международна музика. Танцови движения, създаващи динамична, вълнуваща, ободряваща и ефективна фитнес система.

Тренировките включват някои от основните принципи на аеробиката, интервални тренировки и такива за издръжливост, за да увеличи изразходваните калории, да допринесе за сърдечно-съдовото състояние и общото тонизиране на тялото. Според водещи фитнес инструктори за 1 час Зумба се изгарят между 700 и 900 калории и се извървяват между 6 и 11км. Движенията са лесни за следване, не ви е нужна координация като при обикновената аеробика. Не е нужно и да си търсите партньор за танци .

Зумба е страхотен начин за поддържане на добра физическа форма и курс, който същевременно ви зарежда с настроение. Тук участват всички части на тялото и основни мускулни групи и, разбира се, най-важният мускул на тялото – сърцето.

Почувствайте музиката, насладете се на движенията, отдайте се на емоцията, наречена Зумба!!!

Дора Симеонова

Дора Симеонова

Инструктор

Зумба-фитнес, Аеробика, Каланетика

ВАШИТЕ ЦЕЛИ СА НАШАТА МИСИЯ

Спортен Център InForce BG
график и резервация класове

Copyright 2023 © InForceBG all rights reserved

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина